minggu baru bulan jun...

gud morninggggg... hmmm lepas ahad ...isnin kembali... memang dah tak bleh nak elak... hehehehe.... back to office... buat aku GILLLLLERRRRRR....



cakap betul lah... memang office environment skang sungguh ^%&^*&*(!!!... not to reveal here... buat sakit hati aja tau.... owhhh...bukan aku sorang sahaja yang begini.... hmmmm... malah ramai yang dh mengeluh.... malah jugak... bukan golongan aku ini sahaja yang mengeluh... malah hampir semua golongan.... kesimpulan aku.... untuk situasi ini... mereka2 yang berhalatuju... tidak selesa dengan persekitaran begini... hahaha.... aku gelak sendiri gak tgk ayat aku nih... tapi... ada betulnya tau....



huhhhh....nasib baik.. minggu ini aku masih bertapa kat lab lagik... wpun... kene buat assignment lah... chapter test lah... lab lab.... skills-based lah... tapi muchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh more enjoy dari doing my routine job.... tapi last week punya course.. agak memeranjat kan jugak... sebbb... hasil rembatan di internet... tidak mengena sasaran... tetapi telah tersasar jauhhh.. :-( ...



aktiviti hujung minggu aku jugak.. agak pack sana sini... membuat kan ahad aku... ketidoran lebih banyak dari jaga.....tapi seronokkkkk



apa lagik erk.... cukup lah dulu bebelan ku kali ini... :D





Comments

zOe said…
sounds dire ..but just hang in there mate! it is what we make of it ..state of mind gitu ..if ur happy everything around u will turn out so
adenium said…
zoe - hahah.. memang kene hang in here lah beb.. mana lagik nak pergi... selagi tak disuruh pergi...hahaha

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam