kesah haziq lagik

citer lama... tersimpan jer dalam draft... publish jer lah kan..heheheh.... kesah haziq.....

kusyuk dok dengar penjelasan dari maklang nya.... apa lah yang makalng auta kan tuh.... paklang pun dah tersengeh jer kat belakang tuh.....
owh... maklang ada belikan sesuatu rupanya..... apa nih.... macam best jer... tengok lah dulu kan..
yeyyy...seronoknya... maklang belikan 'PSP' ... hahhh... baru lah senyap... kalau tak... tak abis2 ..menrengek nak... takde lah nak abiskan duit pun kan... he's just turn 4... huh... takde nya lah nak beli...
paklang tarik telinga haziq ke tuh... hahh tuh lah nakal sangat.... hmmm pantang dengar nak shopping... mesti nak ikut... bleh arituh...dah dengar aku dok plan ngan makalng dia nak gi shopping... bila nampak car aku sampai jer.. terus ajak gi shopping...'tuh along dah sampai ..jom lah kita gi chopping maklang..' .. chopping ye....
keletihan.... orang sibuk carik ..pilih..telek barang..dia dok lari sana sini.... tapi selagik tak dapat apa yang dia nak.. oarit jer... dah dapat... mula lah... rasa penat.....
baik buat2 rajin membaca...nnt mamalong belikan book... seronok betul lah buku nih kan....
seronok nya cwerita barney nih... heheheh
huhhh... bersungguh2 ....
habuannya...domino's pizza....
ok... itu sahaja.... sekian.. terima kasih... ;D



Comments

Liza said…
sis, mana entry click here, here and here nie...jenuh dok tunggu
adenium said…
liza - dah kuor kak liza.. dah kuor... hehehe..silap date... buat auto publish lah sgt..heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan