aku dan lagu : yang terbaik - marsha

layan lagu jom.... hahaha... lama dah tak layan lagu kan... bukan apa... tak sempat nak godek2 youtube tuh... kalau sempat pun... dok carik2 lagu2 lama yang terasa nak dengar... yang jarang dengar kat radio...
lagu nih... memula dengar tuh... aku rasa best sgt.. tatau lah kenapa... nak kata ada kene mengena... atau terkena batang hidung... errr..ada ke batang hidung nya... tgk cermin sket...whoppsss.. melepek saja... ehhh... back to the lagu... takde paper lah kesah yang terkene ke hapa kot...
tgk-tengok lagik liriknya... emmm.. maca biasa jer... macam kehidupan yang biasa lah... lumrah kehidupan yang biasa jer kata orang...tapi... best dengar... aku lah yang suka.. korang ..suka gak lah kot... hehehe...
so takde lah nak citer panjang...hehhe... jom layan jer lah ye.... :D



Ku selalu memikirkan tentang kita
Apa pun yang harapan yang dikejar
Kerna aku masih penuh rasa ragu
Melihat kau seperti tak bersungguh

Chorus
Jika kau mencinta
Berikanlah ku rasa
Diriku dah berikan yang terbaik
Dan bukannya nak mengungkit
Siapa benar siapa salah
Siapa menang siapa kalah
Dah berikan yang terbaik
Memaksa hati merisik
Mungkin kau bukan teman hidup
Yang terbaik untukku

Memang benar ku amat mencintai mu
Dan harapkan di sana pun begitu
Tetapi kau tak luahkan perasaan
Apa lagi memberikan ku kasih

Ulang Chorus 2X

Comments

ohbukan said…
kak sid, saya pun suka lagu ni, pehtu vc dia pun sempoi jer..pretty in white, paling suka dalam selimut tu..haha...
adenium said…
ohbukan- ye betulll..sempoiii..yet menarik kan...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan