jom makan : INTAI-INTAI

hallluuuu... jom tengok satu lagik lokasi makan-makan... kat tepi hi-way... nih betul2 kat tepi MRR2.. tapi tempatnya agak tersorok lah jugak...INTAI-INTAI ... dah tgk nama pun tau kan.. mesti tersorok...
kalau ikut DUKE senang lah... turun jer exit ampang tuh... terus jer ke kiri..dan masuk kat pusat servis HONDA tuh....


udang butter
ayam chashew... best jugak rasanya...
udang goreng tepung nih... hmm aku kurang suka yang cenggini... sebb dah jadik macam cucur jer sbb banyak tepung
tom yam putih yang ...hmmm langsung tak menepati tekak aku...tekak aku lah kan.. tekak korang aku tatau
kailan ikan masin..
kerabu manga..yang diidam sejak tgk websitenya lagik... hmm seb baik bestt
telur bungkus yang tidak menghampakan jugak...
banana split yang so-so sahaja... sbb choc chips nya tak best...
menurut sumber-sumber yang boleh dipercayai... ala-carte nya bestt...so kene cuba lagik nih kot.... so sepapa dok area sini... atau dah tatau nak gi makan katner... bleh lah cuba kat sini...



Comments

cheqna said…
salam

gulpp..telan air liur ni..
erm..nak g makan la jap..nasi lemak ke..hehehehehe
nikmatnya dapat makan kan....
Lyn Yusoff said…
gulp...
tetiba lapoooooo
laporrrr la pplakkkk tgk udang butter tuh
adenium said…
cheqna - huhhh...nasi lemak... lama tak makan... hehehe...tetiba kan...padahalll :P

Lyn yusoff - hahaha... kita pun lpar jer kalau gi blog lyn..heheh

mimie azimask - yeahhh...yeahh... udang butter... bestt kann
RaYzeef said…
wah banyak makan..hu hu

macam beshh je tempat ni, boley datang mencoba
adenium said…
rayzeef - coba razif... jgn tak coba... hehehe...not bad gak lah...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan