slurppppp

wall's selection..... ahad.. tatau nak gi mana.. plus malas nak gi memana... sebab road trip sabtu tuh punya penat pon berbaki lagik.....
tapi.. aa barang nak kene carik sket nih.... ajak haziq gi jusco.... huhhh mau nya dia taknak pergi...
'mamalong... haziq nak beli thumbler yang macam transformers tuh... kalau beli thumbler.. haziq taknak main mainan dah..' .. wahhh wahh wahhh... baik punya janji... tapi gi main mainan dulu... lepas tuh gi beli thumbler...
beli thumbler sebulan dah tertinggal kat mana2 ntah... adoii jiq... thumbler dah lah berbelas2 hengget.... kalau sebulan hilang... haiii... tak mampu kang mamalong....
nak carik barang kat market jer pon.... itu ini biskut haziq angkut masuk troli... hahah... nih mamalong yang nak shopping ker haziq nak shopping...
singgah kat WALL'S SELECTION .. banyak rupanya jenis aiskrim nya.... beriya orang tuh bagik haziq rasa... friday haritu... ATS dah beli yang rocky road.... sedappp... kali nih macam nak beli double dutch... tapi gi beli cookies n cream.... heheheh.... kalau beli dua... percuma shopping bag... ambik satu jer...
bila dah habis makan.... haziq kata.... 'mamalong...kalau kita beli dua pon takper kan...' ... hahahahaha.... mamalong pun pikir camtuh jiq..... hahahhahaha.....
best lah aiskrim nih.... naper sekejapan jer habis satu tube tuh erk... :P


Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan