haziq pergi PSN


hari sabtu harituh.... lepas gi wedding kat putrajaya... singgah jap kat TTDI... makan tutti fruitti... lps tuh... gi Pusat Sains Negara... tetiba terpikir nak gi situ... hmm bila dah dengar nak gi situ.. haziq apa lagik... tak menyempat lah kan....sanggup tak makan eskrem pon takper....


masuk PSN free jer.. tapi nak gi kat dinasour tuh kene bayar rm 10 untuk dewasa.. dan rm5 untuk kanak2.... (tapi sampai 31 may jer) ... kitorang sampai kol 330 lebih kurang macam tuh... beratu beli tiket bagai.... dan PSN tutup kol 5 .. so tak banyak lah masa pon....next time kene gi pusat sains jer lah plak....


haziq... bila dah masuk situ... apa lagik... bukan nak tgk sgt dinasour... mende lain yang jadik tarikan... hmmm apa lagik... beriya lah dia melompat sana sini... macam tak cukup tanah... semua mende dia nak cuba.... huh... memang penat lah... seb baik masa tak lama... kalau tak.. jadik macam bawak haziq gi PETROSAINS hari tuh... tak sedar dah 4 5 jam kat dalam.... hehehe


gambar kat atas tuh... haziq tgh bawak aeroplane.... skang sejak dah skull.. dah pandai line-up... kalau nak cuba apa2 tuh... kalau dia tgk ada orang line-up jer... terus dia masuk baris kalau nak main jugak.. hahaha.....


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.






Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

peribahasa : tiada beban batu digalas

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan