bukan biskut raya nih erk...

ini bukan biskut raya... kalau buat time raya... jer jadik biskut raya... hahaha... chocolate chips..dan green peas cookies....
ini adalah hasil bermalas malasan dirumah jugak.... hajat dihati nak buat chocolate chips jer.. skalik... tgk ada jer bahan... untuk buat green peas cookies jugak... hmmm menjadik lah kan....

owhhh... ada jer stock barang2 tuh... kalau gi beli grocerries... ada jer membeli sama... bahan untuk baking... konon-konon kalau rajin... atau takde kerja ..bleh baking.. hahaha... hahhh betul lah tuh kan...

biasalah .. kalau bermalas malasan kat rumah nih... kalau suh kemas umah... cukup malas.... zap zap... vacuum .. dan kemas2 mana yang patut .. dahhh... terus sambung bermalasan....
tapi kalau try buat kueh ke... baking ke... macam.. ehh rajin jer plak.. hahahaha.....










Comments

ohbukan said…
waahhh..itu kalau bermalas kat rumah, siap kuih dua jenis, kalau tiem rajin tu apa agaknya menu yang tercipta...bravo lah kak....
Dy said…
Raya nanti nak order green peas tu...cepat masuk nama dlm list.
adenium said…
ohbukan - hahaha..dah kata hobi kan.. hahaha

Dy- ok.. dah masuk list... heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

peribahasa : tiada beban batu digalas

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan