West End Stars in Concert

semuanya handsome... tatau mana satu yang nak pilih nih... hahahahhah... statement....bawak bawak lah bersabar ..adoiii..hahahah...tapi .... i go for stephen lah... ahahahahha......tapi... masa dorang perform... suma aku suka.... actually masa tgk LAT the muzikal tuh... dah nampak ... ada WEST END Stars in Concert ni.. tapi... hmmm.. tatau sapa yang nak gi tengok... macam... banyak plak commitment bulan nih... so pass...

Ramin Karimloo... Stephen Rahman -Hughes..... Simon Bailey tghari semalam... aku tgh kat luar ... sekali... bertubi2 lah mail masuk kan..macam biasa lah... so.. ada satu mail dari kak red nak ajak gi IB... ehh bila nih... nak tgk apa nih..... hmmm dalam dok kelam kabut carik barang... ngan baca emel... aku dah tak pasti pulak apa agendanya... siap kene PANGGGGGG lagik ...hahahah... tapi since... semalam memang aku free...ok MAK... count me in !!!!... :P skali.. dah balik opis.. ehh ehh... WEST END STARS IN CONCERT...??? nakkkkkkkkkkkkkkkkk aku pon tak sempat nak ambik tahu mana2 lagu yang dorang nak perform... tapi.. kalau mendengar lagu yang menusuk jiwa nih....hahhhhh.... semangat naik ... series.. masa memula tuh... sungguh menghayati suara dorang yang... fuhhhhhhhh.... cairrrr... seb baik takde boipren..kalau tak.. mau ajak gi lagik nih... :P
ehh ehh Jacklyn Victor pon ada.. wahhh.. memang sesuai sgt lah kan.... tapi... yang sungguh terpukau... masa omputeh nih nyanyi lagu melayu.... memula My Stephen duet ngan Jacklyn ...lagu... PGL tuh.. hahhh... DI PUNCAK TERTINGGI ... pastuh... ada lagi... lagu ...BERTEMU DISYURGA kalau tak silap... ehh ye lah... tapi.... yang climaks nya... memang masa last tuh... dorang semua (macam gambar kat atas tuh..) ...nyanyi lagu FANTASIA BULAN MADU... huhhhhh.... siap bleh nyanyi sama lak tuh... fuhhhhhh... macam tamau balikkkkk... (seb baik... show semalam tuh for media... so... senang lah nak snap sesuka hati.. hahahahah)....
thanks to MAK MERAH for the tix... dan korang gak AYU dan jugak SYAHRUL .... muahhhhhssss....



Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan