jom makan : Tea @ DOME

wahhh dah lama tak duduk2 minum petang sambil melihat gelagat orang.... hmmm kira one of my fave past time ...dedulu...dok lepak kedai kopi... sambil perati.... tapi kan... DOME dah jadik one of fave place palk nak hangout... entah lah... aku nih... main masuk jer lah mana2 kedai kopi nih... but lately... DOME macam menjadik pilihan jer... kalau dah ada kat situ... or else... masuk jer memana.... nih aktiviti... lepas tengok movie... minggu minggu minggu yang lalau lah.. aku luper bila... dah terperuk dalam draft kan... so kuor kan jugak lah..... hmm makanan kat DOME nih.. not so bad tau.... cuba lah terai....

the drinks... ehh lupa plak apa kenama iced blended tuh.,... i did try dolu... sedap... tapi mine was the hot mocha.... the tea set ....actually aku teringin nak makan scone nya... tapi belek2 menu tak jumpa pon yang scone jer.... so tengok set nih ada scone .... hambik lah terus... aku sgt suka scone (yang best lah) .. tambah plak makan dengan ... apa tuh... butter cream erk.. ke hapa... dan strawberri jem... marveloussss... the set comes with samosa ker apa tuh.... not bad lah... dan jugak chocolate cate tuh...it's about rm20 kot kalau tak silap....

another must have food.... potato wedges.... heheheh... sambil borak.. sambil layan nih... sambil borak... sambil layan nih.... mau lupa dunia... hahaha.... tapi aku kurang suka lah...kalau cicah wedges ngan sour cream tuh... tapi kalau mix ngan sos thai tuh... sedapppp.. hehe




food dor two... burp.. kennyang pada petang itu.... alhamdulillah... hehehhehe... so apa lagik.. gi lah terai test kat DOME .. :D


Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan