Cucur udang yang mahallllll

Korang suka cucur udang tak.....?? Aku sukaaaaa.... (Hmm cuba korang bgtau.... Amende makanan yg aku tak suka... :p)..... Hahahha.... KaNnnnn

Hahh.... Nih cucur udang kat Village Park...damansara Utama.... Kalau korang dtg sini.... Memang byk lah pilihan makanan..... Hmmm agak rambang mata jugak lah nak pilih.... So mulalah program diet dimusnahkan....

Makanan memang agak pricey lah jugak..... Tapi tetap penuh.... Sesak..... Hmm kalau weekend.... Dtg awal lah sket ye... Kang puas lak tunggu tempat duduk...hehehe....

Ehhh berbalik pada citer cucur udang tuh.... Huhhh... Satu keping. RM1.5 tau... Hah tu dua keping.... Aku bajet singgit jer satu... Rasanya oklah..... Not bad.... Sebab... Cucur udang tuh tak gebu dek serbuk penaik..... dan berminyak2 .... Hah kalau itu cirinya.... I don't like... I don't like.... So yang kat sini.... Aku like jugak lah..... Hehehe....
Hah... Satu lagi yang aku suka kat sini cucur badak...rege.... 90sen satu.... Tapi baru nih makan.... Macam tak sesedap dolu..... Hmmm tatau lah kot arituh dorang tersilap ker.... Hahahhah.....

Eh korang tau katner ada cucur udang yang best...? Kasi share lah.... Hehhehehe...



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

ketawariang said…
huhu...kurang minat dgn cucur udang...minat cucur ikan bilis...kat batu pahat, ada 2 spots jemput2 ikan bilis yg sgt sedap! dan harganye baru 10sen sebiji... :)
adenium said…
ketawariang - owhh cucur ikan bilis pon ai suker.. hehehe....
menarik tuh... seposen satu... insya allah kalau sampai ke batu pahat .. mesti akan dicuba...
thanks.. :D
ketawariang said…
tu la....alamak terasa nk mkn plak cucur ni...aduh...dah la kt JB skrg.. huhu
ade 1 spot tu dah x slalu bukak T.T
so pergi tmpt sebiji 10sen... huhu...mmg best n ikhlas org tu buat...sedap... huhu

pontian pn ada gk spot yg sgt sedap cucur ikan bilisnye... tp rsnye die dah pindah...kempunan dah...

*bayangkn,sbb cucur ikan bilis,boleh jln jauh2... hiik3*

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan