Jom Makan : ole ole bali




Hai korang.... Nak share ngan korang.... Another episode of my makan makan ....hahaha... Tapi ampun maaf.... Tatau lah.. Apa rasanya.... Tapi aku sgt pasti ianya sedap... Kalau ✗ takkan manjang penuh.... Series.... Lokasi aku makan nih... Kat EMPIRE subang..... Dan KALAU ✗ SILAP.... Kat damas pon ada.... Korang .... Actually aku sedang berpantang.... Demi untuk kurangkan berat badan.... Hahhaha.....(Ayat yang korang dah jelak mendengarnya kan..) ... Tapi.... Nih adalah birthday treat.... Kawan aku bawak dtg sini.... Fren... I'm will come again.... For sure... Lpas pantang........... Ko tau ✗.... Dalam banyak2 tuh.... Aku hanya makan grilled chicken wings tuh jer.... Walaopun iman bergegar nak makan semua.... ArrrrrggggHhhhhhh.... Bila kawan aku uplod jer gambar.... Ada kawana BBMed aku.... ' Apa dah jadi kat ko nih....ko makan semua tuh? ' ..huhhh thanks jugak kepada kawan yang concern.... Hahahha.... Ehh ehhh ehhh lain macam jer review makan kali nih.... Tunggu my re-visit ye.... Hahhahaha..... Thanks my fren for the treat... :D Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Bidadari said…
Makesure lepas pantang makan biar dpt rasa semua. Happy birthday
adenium said…
Baiduri - hahah...lps pantang... lebih pada semua kot.. :P
~SaTo OrEo~ said…
benci kak sida... dah mengalahkan Qi dlm jalan2 cari makan neh..nakkkkkkkkk pegi lahhhhhhhhhhh!!! :p
adenium said…
~ Sato Oreo~ - inilah tujuan utama blog nih skang.. ehehehe
errr.. kalau dapat jadik pengacara JJCM pon bagus nih kan.. :P

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan