penatnyaaaa

hallu hallu...hallu.... today is tuesday... hehehe... so kira mood hari selasa... oklah sket dari monday kan....hahaha.. takde maknanya lah...semalam mood aku ok jer... hahaha... biasa.. weekend aku akan buat lah auto publish entri kan... untuk dihadap seminggu... tapi.. skang.. since bleh update bebila masa suka... huhh nan hado dah... ehh ada yo laie... tapi jarang2 lah kan.. hehehe... malangya... yang bebila masa tuh lah tak berhapdet.... hmmmmm ujung minggu baru nih...sungguh lah beraktiviti..... dari jumaat malam lagik.... tapi... semua aktiviti.... adalah bertema kan makan... well well well.... makan untuk kurus..hahahaha... apa apa sahaja lah ko labu..... SATE... ujung minggu jer... dua kali makan sate ok... seb baik weekend tuh ada dua hari... kalau ada lebih hari.. maka lebih lah bilangan makan satenya... hahahaha...well sate baik untuk kesihatan :P lepas tuh ada makan makanan western jugak... owhh..itu jugak baik untuk kesihatan.... hahahah.... hmm tapi i miss satu makan makan jugak yang dijemput... sebab kan ker last week birthday aku... so sana sini makan dan beraktiviti..... ada juga gi main boling... persediaan untuk main boling ujung minggu nih sebenarnya... wahhh semangat kan... hahaha.. mana taknya... last sekali golek bola boling.. tahun lepas kot... ehh ye ker.. hah yer lah kot... hahaha... dan ada lagik aktiviti... melepak sambil makan ngan kengkawan pada ahadnya.... owhh..ini lepakan yang menarik... sap sap sap... terus buat plan yang macam best jer... hahahah... yeah yeah yeah... tetiba rasa tak sabar tau..... apa tuhhh..??? ala... lepas dah gi sok.. ada lah entrinya... aku bukan jenis ... berbulan2 lagik nak gi... dah havoc kan... hahahahah.... :P huhh mana penant nya... tuhhhh... sungguh beraktiviti.. sampai penat giller..... heheheh sekian...

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan