UBuntu.... Ehhh .. Ai-Buntu..

Hmmmm tajuk ntah haper2 kan..... Hehehhe.... Apapun.... Aku adalah sgt BUNTU..... Bukan pasal kerja.... Kerja nih.... Aku skang sedang mula belajar dan mengajar.... Dan... Kerja sampingan wpon terhegeh2 nak buat... Tapi so far memang dapat kerjasama ... So alhamdulillah....

Apa yang aku buntu nih.... Still tatau camner nk related apa yang aku baca bout SOA nih.... Untuk public service... Atau apa2 jer lah.... Hishhh takat baca jer nih..... Macam nih.... Macamana nak buat proposal nih.....

Semalam dapat lagik materials.... Dr my supervisor (hahahhah... Perasan... Hahhah) ... Kene belek telek lagik... Wpon yang ada nih pon tak abis lagik..... Hmmmm mana lah tau kan.... Bleh dapat idea dr new materials nih... Hahahha.... Berharap ... Terus berharap.....
Tolonggggggggg........
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan