jom makan : Bubba Gump Shrimp Co

runnnnnn forest runnnn.... stop forest stoppppp ...hahaha... aku dah lama cari tempat nih... boleh tak jumpa... actualy tak carik bersungguh... so main singgah jer lah mana sempat kan.. hahaha... tapi... kali nih... bila tatau nak makan mana... tetiba terpikir nak makan kat satu tempat nih... TINGGG.. ternampak lah plak BUBBA GUMS nih.... wow... let go to ALABAMA.... :P

this is my first time ever... kat sini.. jakun kan... hahahahah.....


appetizer.... sungguh menarik tengok dalam gambar...hush pups.. ke hapa nih.. luper beb... sedapnya... ada macam cheesy-chessy gitu... ada sepuloh biji jer... bukan besar sgt pon... tapi makan dua orang dah dekat nak sentak perut ku... erkkk pelik...
aku kan bukan jenis yang gile kat udang nih.... so.. aku ambik nih saja... chicken fingger kot.. well nothing much to say bout that chicken ..fries.. n onion ring... rasanya... ehh ..ehh tak... the chicken is very crispy outside... and juicy inside...aku makan dua ketui ajer.. sebab tak boleh masuk lagik ..kenyang sgt.... onion ring terbaik... aku bukan lah penggemar onion ring... tapi this one terbaik... sila order onion ring... untuk next visit yer.... dan fries nya tetap sedap masa dah sejuk... not like our local fast-food-fries... series... aku tatau naper lah...
home-made-patty .. burger nih... well-done pon still rasa juicy .. wow.. best lah...
the drinks... lemonade strawberry.. ngan mine is... (wehhh sorry aku pelupa lah) .. hmmm run forest run ke amende ntah... tapi aku tak cukup siot satu gelas nih... mau tambah rasanya...
owhhh... makan ini adalah ditaja.... THANKS PENAJA.... :D





Comments

atty's said…
meleleh airliur kty nengok semua food sedap2 belaka nie sid..
Liza said…
ramai dah member ckp makan kat sini best, tak bekesempatan lagik
adenium said…
atty's - hmm jangankan kakty... sid yang dah makan nih pon.. dok pikir nak makan lagikkkk

Liza - hahah ... dekat dengan area jajahan ku nih... :P

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan