apa-apa jer lah

dah isnin nih... owhh minggu nih macam biasa lah... banyak mende nak settle kat opis nih... well itu lah dinamakan kerja kan.. kalau tak... makan gaji buter lah kot.. hehehe... apa pon.. layan jer lah...

seorang budak yang sibuk nak studi jugak....padahal... dia amat teruja dengan 'pen kaler oren' tuh.. hmmm kalau dah gini.... malas dah nak teruskan studi... ada alasan untuk aku tutup buku... hehehe..

blackberry torch... edisi CNY arituh.... kaler merah... limited edition...owhh this is not mine...:P

aktiviti makan-makan di bukit jelutong... pada suatu ketika... tuan rumah sungguh lah meraikan tetamu.... dah lah dah sentakperut tetamu nih makan makanan yang diorder..... tambah lagik dengan bbq session.... hmmm kenyang samapi ke malam lah si tetamu...thanks tuan rumah...ajak2 lah lagik... hehehe

ini adalah antara hidangan tuan rumah yang kat atas tuh... lauk2 tuh sungguh mavelesssss tau.... huhhh...

mee kari kat ikea... not bad.. well... nampaktakmeatballs kat tepi tuh... aku hambik yang small plate for kid tuh jer lah...hehehe... ehh...aku dah start mula suka mee kari nampaknya skang... hmm no komen lah...


ok.. itu ajer... sekian... :D

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan