LAT The Musical....

LAT the musical pada pandangan aku....hahahha... Lain orang... Lain lah pandangannya kan.....

Okeh... Walaupon aku bukan lah tegar follow KAMPONG BOY sampai tak miss.... Tapi aku memang selalu gak tgk citer tuh.... Dan sgt adore lah ngan lukisan nya tuh... Nampak macam sketch macam tuh jer... Tapi cantikkkkk...

Ok... Masa memula tuh... Agak susah gak nak ambik mood... Sbb aku lbh nak mcm dlm buku.... Ye lah... Kalau dlm lukisan kan..... Kita bleh express more... Hahhaha... Aku terbawak2 kartun tuh kat stage....

Watak miss hiew (ye erk eja nya) .. Hahah... Aku sampai kata.... 'Eh cikgu dia nih tak tua2 lagik ke' .... Adoiii... Aku memang betul terbawak2 ngan kartun tuh.... Series... Mmang menghiburkan.....

Dah tuh..... Awie dan Atilia pon memang sgt tidak menghampakan ye.. So.... Memang tak rugi lah kalau aku dan kawan2 dr awal2 lagik dah beli tiketnya....

Performance nih dr 16 March - 5 April.... So sesapa yang blom ada tiket gi cepat beli.... Mesti tak myesal punya.... Kata pon arahan Harith Iskander ngan Hans Isaac kan....

Hah apa lgik.... Takyah susah2 .... Online pon boleh beli tiket tuh.... Hehehheh


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

atty's said…
bila lah kty nak g tgk nie..
Lyn Yusoff said…
my bro siap ade collection citer ni lagi.. lyn pun layan sama.. hehehe
adenium said…
atty's - kakty sila beli tiket skang.. hahahah... ajak fir .. mesti dia pon suka...

Lyn Yusoff - best kan.. tetiba rasa nak ada collection... bleh..? hahah

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam