Spaghetti express

Salam puan puan kakak makcik....adik abang.... Ehhh.... Ini bukan ruangan masak dri dapur mayang yer.... Aku agak kekurangan idea lah nak masak skang nih .... Hahahah.... Ye lah sgt....dah nya... Balik2 itu.... Balik2 itu jugak.... Abis camno....

Ehh ehh... Tapi kan.... Aku ada masak spaghetti nih.... Senang.... Gi kedai.... Beli sos dlm tin... Siap ada cara2 nya skali.... Pastu beli spaghetti... Atau any pasta lah.... Then..... Sekejapan jer siap.... Hahhaha.... Senang kan... Senangkan....

Hish sejak ada handheld yang tersangat lah connected to the world... Aku jadik sgt malas ok nk hapdet blog dengan proper... Ahahaahah.... Banyak nih entri makan sana sini..... Tapi... Tak berupload..... Adoiiii apa mau jadik nihhhhh.....

Ehhh.... Spaghetti dah bleh makan yer.... Takleh bebel banyak2.... Jom makan.... :p
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

BaiDuRi said…
..lately ni sy pun tgh mcari spageti yg cepat dimasak sedap dimakan..hehe..ada tjumpa sos spageti bolognese campbell kat kedai, tp kat tin tu takde lak tulih cara2 buatnya...(nama pun express lg mau tanya cara2 membuat..huhu)
adenium said…
baiduri - wahh western nampak baby kali nih.. heheh.. tapi ini macma punya... kompom ada cara..hahahaha
Wawa_Nadwa said…
hok aloh!
baru wawa tau senang nyer masak speggeti ni.
beli tin tu terus masak.
nak try la.
heheheh!
adenium said…
Wawa_Nadwa - ye wawa..sungguh senang.. kita pong tak caya... tapi betul... try..jgn tak try... dah nak kawin kene pandai masak.. :P

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan