Jom Makan: Ikan bakar keramat

Jom makan ikan bakar..... Hehehe.... Ok.... Ikan bakar keramat nih... Terletak kat setiawangsa.... Kalau korang tau masjid muaz jabal tuh... Hah masuk lorong tuh la.... Jalan terus... Sampai korang nampak tempat makan nih kat sebelah kiri tuh....

Actually bukan ikan bakar jer.... Ada ikan masak asam... Masak lemak cili padi.... Ada lagik lah jenis masakan nya... Ada udang ..sotong.... Yang bleh nak suh bakar.... Nak goreng tepung.... Sayur pon ada..... Owh ya.... Selain tuh... Bleh jugak kalau nak order goreng2 .... Mihun... Kue tiaw... Nasi goreng....

Ptg tadik.... Aku singgah jap beli lauk untuk dinner... Tapau makan kat umah jer... Ikan pari masak asam.... Sotong goreng tepong dan kangkung.... Huhh.... Memang cukup lah kalau nak makan 3 4 orang nih.... Harga mengikut harga pasaran..... (Tadi aku kene...RM31.70 jer) Not bad lah harganya..... Yang pasti segar...... Rasa pon tak mengecewakan tekak aku ....

Selamat mencuba satu lagik tempat makan nih yer... :D


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Anonymous said…
salam. ade lg ke tempat ni? boleh gtau detail cket cmne nk pergi?
adenium said…
Anonymous - Ada jer gerai nih, kalau tak silap monday tutup.
Gerai nih kat Setiawangsa - kalau dari traffic light lepas LRT setiawangsa ambik kanan. akan ada masjid Muaz Jabbal sebelah kiri, right after masjid ambik simpang kiri, terus jer dalam 600 meter gerai nih ada belah kiri, dekat dengan flat andika.

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan