sesi raya tak abis lagikkkk

ujung minggu baru nih... masih lagik raya kan... so.. banyak lah lagik open house nya... korang perasan tak... kalau bulan syawal nih... mesti jalan jemmmmmmmm gilerr sabtu ahad kan...semua orang berkejar -kejaran ke open house.....

bagus lah jugak open house nih... sebb bleh mengerat kan silaturrahim..hehehe... untuk aku dan kawan2 sekolah plak... nih lah masa nak jumpa... hmm kalau takde saper yang buat.... kiter bleh buat potluck... kan senang... so.... takde lah tuan rumah nak sedia segala mende ... yang penting.. dapat berkumpul... dan borak2... update sana sini.....

antara makanan yang ada diaawal majlis... tapi bila semua dah dtg... huhhhhhhhhh penuh meja.. sampai ada yang kene letak kat dapur... sapa nak hambik kat dapur... hehehe... janji bleh makan ye... hehehe

owh ya... mihun kat atas tuh aku lah yang masak.... huh... masak mihun bebanyak cenggitu kan... adoiii... bleh dah nih start buat katering... hehehe... asal nya tuan umah yang nak masak... skalik... tuan umah prepare segala mala bahan yang aku dah listkan... hmmm ahkak jugak lah yang goreng.....

asal nya... menu aku adalah MURATABAK biskut sahaja... atas request kan... so... buat jugak lah....

cuppies pun ada... sebab ada jugak... anak kawan punya birthday.... gambar makanan yang meriah adalah tidak dapat disnap sumer... tunggu kawan2 tag kat FB jer nih...
biasa lah kalau dah macam nih... memang kitorang ambik peluang caching up sana sini lah... ye lah... bukan bleh jumpa selalu.. ada yang setahun sekali jumpa... ada yang sebulan sekali jumpa.. ada yang memang dah lammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaa tak jumpa....

malas lah nak citer pjng... dah nak bais syawal pun kan... :P

Comments

atty's said…
kty suka konsep potluck..mcm2 mkanan ada..
adenium said…
atty's - haah best kan katy.. mula lah semua mende nak rasa..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam