MO : birthday celebration

sesi celebrate besday lagik... besday sorang GBM... si YANOKKKKK ... besdaynya... besday nya adalah masa the perfect ten tuh... 10.10.10..... tapi sebab dia pun ada AGENDA yang LAGIK BESAR... so celebration nya adalah di percepatkan....
sesampai KLCC... aku text...si yanok dah sampai... skali.. bertembung tengah jalan... budak nih dah lah memang lonjonggggggggggggggggggg...skali korang... dia pakai heel yang agak ketara ketinggiannya... makkk aiiiiii... nampak pndek sgtttt lah aku nih... dah lah gemuk kan.. hahahah.....


inilah GBM... skang memang lah manjang tak cukup korum.... mana yang ada kita jalan... kalau nak tunggu sumer.. hmm alamat memang tak jumpa lah dah kot.... mesti sumer dah kenal kan... aku... YANOK, ROSE, AYU nngan KAK RED

setelah dipersetujui.... kitorang gi lah lepak2 sambil celebrate besday yanok nih... kat MO - huhh amcam berlagak jer... lepak kat MO katanya kan... hahahah... owh tidak... ada ke pernah kitorang berlagak selama nih takde kan... bukan tiap minggu... bukan tiap bulan.... kalau aku sendirik.. takde hal... memang takde lah kesini kan... nih lah jejak balik lepas kak liza treat us lunch kat sini arituh...

owh ya... ada lah tujuan naper kitorang datang sini sebenarnya... mesti lah ada kan... takkan sesja nak dtg kat MO nih... hahaha... aku lah... korang aku tatau...

nih starter pilihan besday girl..hehehe.. apa nama pun tatau lah.... hahahah.... ehh.. tapi kan... series... aku tension nak buat entri nih... sbbb balik2.. tgk.. nih jer gambar yang tinggal... memory kad aku tak terdetect plak masa ambik gambar tuh... hishhhh gerammm gerammmmmm

sekali ngap jer... aku apak macam ikan .. tapi ayam... ye..isi ayam yang dibalut dengan zuccini... sekali makan jer... ngap.. ehh.. macam nak lagik.. so.. itu maknanya... sedappp

the vegi... broccoli ngan toufu.... gambar masa serving pun yilek ....toufunya aku suka... rangup diluar... lembut didalam....
nasi goreng... dah tinggal separuh... baru pasan... memory card tak detect dah takde gambar... seb baik ada lagik... kalau tak.. HAH... MAU MINTAK TAMBAH nasi goreng kan.. :P
the superlicious DURIAN PANCAKE.... yummyyyyy...... itu adalah 3 set sebanarnya... nih lah gaknya kot sebab naper kitorang datang sini... plan asal nya lain... tup-tup jadik lain... yang penting.... dapat nih kan..hehehehe
kasi terang sket... hahhhh bih lah bentuk di luar nya... gambar yang lebih menarik.. adalah takde... mengecewakan... kabur jer... tapi... rasanya... SUNGGUH TIDAK MENGECEWAKAN.... memang sedap... lapisan pancake yang nipis dengan isi durian sebenar... huh... tuh yang bleh nikmati rasa durian sebenar tuh... mavelessss tau....
so itu jer lah yang ada dlm simpanan... soup ... dan yang lain nya.. tiada gambar dalam simpanan...
again... heppi besday yanokkkkk :D


Comments

PearlnScarf said…
tgugat iman i tgk durian pancake tue..
adenium said…
PearlnScarf - should try... should try... nnt kempunan... hehehe
Lyn Yusoff said…
Bestnyer dpt hang out walaupun tak cukup quorum kan...
adenium said…
lyn yusoff - yess yess lyn... memang best.. tambah plak ada durian pancake tuh... :P

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan