sangappppppp

halllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... ada ke kunjungan korang lagik kesini.... hehehe... memang lama dah tak ber-entri baru blog nih kan... memang aku sengaja pun... haha.. sebab mood nak ber-entri takder.... sebab nya... banyak sangat perkara nak buat... ecehhhh.. kalau dengar tuh macam mak menteri jer aku .... ehhhh... bodyguard mak menteri jer kot... errr... tak pun... liason officer jer.... hahhhhh LO nih lah buat aku beberapa hari kejang depan PC tau... series.....

series... aku kejang depan pc dok layan keje lately nih.... ngalahkan keje yang melibatkan menteri2 plak rasa.... bukan tak pernah terlibat ngan even lebih hebat.... tapi .. tuh lah... bila tengok keadaan camtuh... bleh plak aku offer diri kan.... hahahah... bila dah kejang... apa plak nak meroyan kan... takde lah... bukan aku meroyan.... tapi ... aku mengeluh sket jer... sket jer tau...

ntah haper angin rajin datang malam nih nak update blog... actually dah penat sgt nih... tapi mata tak plak lelap... baik citer citer ngan korang kan....tapi apa nak citer... ntah... nak citer apa erk....

hmmmm banyak jer entri tak publish kat draft tuh... hahaha... sah2 kene edit balik.. kalau tak tak releven plak... hek elehhh... kesah ke aku kalau entri tak releven...heheh,... hmmm tengok lah... mana yang memang agak tak releven... aku tolak tepi lah... mana yang ok.... aku kasi citer jugak lah ye.....

adoiii... sangap dah nih... tapi.... tak gak nak lelap mata nih kan.... lalok dah nih sebenarnya... dr siang tadik punya lah penatttttttttttttt... sana sini..... itu ini.... tapi ... balik kje... sempat gak lah kan lari ke KLCC... ehh KLCC ker... nak jumpa hadik badik GBM kan... bukan senang bleh jumpa... kalau dah yang jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tuh bleh dtg... alangkah aku yang dok sepelaung nih kan... hahaha...

tgh2 type nih... dok layan lagu2 MAHER ZAIN.. .. ntah rasa layan jer lah lagu2 dia... suara dia... huhhh.... menusuk qalbu lah.... dah lah hyensem kan... heheheh......

apa lagik yang aku memalutkan nih.... baik aku update balik entri2 dlm drafft tuh kan.... ok lah... gud nite all.....

Comments

Liza said…
brangan nak gi maher zain's concert, tapi tiket dah habis...sedih...
adenium said…
liza - ramai gak yang tak puas hati tak dapat tiket...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan