kenduri pizza

makan..makan..makan... well what else...?? hurmmmm aku rasa... makan is now my middle name... :P ... apa pun... skang aku cuba dah untuk watch what i eat.. hahah... ye lah... kalau tak kururs pun... at least tak lah makin GEMUKKKKK .....

being a malaysian. .. aku rasa... makan is our culture lah kan... apa taknya... setiap mende kita raikan dengan makan.... apa tah lagik kejayaan kan... so... memang rezki makan tuh... melimpah ruah.... adoiii... so i dont blame myself lah kalau tak kurus.... sbb ai nih kan murah rezki.. heheh
nih adalah... episod makan pizza... yang di belanja oleh kawan opis.. yang mendapat rezki... so.. kesyukuran lah nih.... so... dominos menjadi pilihan... aku pun memang suka dominos... sbb kita bleh pilih crust nya...
6 boxes of pizza... plus side order... untuk 8 9 orang.... hurmmmm almost 1 box per person kan.. hahaha.... i likeee... i like...

macam-macam jenis piza lah diorder.... semua nya sedap aku rasa... knowing me.. apa yang tak sedap dengan makan nih kan... :P
hurmmmm yummyyyyy....
yang best jugak... sebab boleh pilih 2 topping untuk 1 pizza... so... kalau sorang nak makan 2 jenis pizza... takyah beli dua kan.. hehehe....
so... cenggitu lah episod makan2 aku ... ada banyak lagik diskaun coupon nih.... hmmm maknanya.. akan ada lagik lah sessi lawatan ke dominos kannnn .. heheh :D

Comments

atty's said…
laparnya sid...
RaYzeef said…
wahhh makan tak ajak?

apa sudah jadi dengan exercise? he he
adenium said…
atty's - haha..apa lagik kakty.... let's pizza

Rayzeef - orang banjer lah bro.. camner nak ajak...exercise tetap sxercise.. hahaha
Liza said…
byknyer, nie betul2 kenduri
adenium said…
Liza - hahah...itu lah pasal.... insap kejap nih ...:P

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam