s-e-n-i

lukisan haziq .... skang boleh lah jugak dia melukis... memula dulu... adoii lah.. tatau apa... ada skali tuh... lukis gambar macam bulat sket... tanya dia.. apa tuh jiq.. 'roti sardin dlm bekas tupperware' ... :P ... hahaha....



satu hari dia lukis... dan cakap kat aku... 'mamalong.. haziq lukis handbag mamalong...' err... aku pon tatau handbag yang mana.. hahahaha....



ini adalah orang yang di patuk ular.... ce tengok ualar tuh... macam sperm jer kan... hehehehe....



ini pulak... adalah.. acik.. mamalong dan umi tengah naik motor...... hmmm....

hehehehe...okeh tuh jer...














Posted by Picasa

Comments

itangmanih said…
haha..kiut2..
*ayu the sun* said…
comey!
geram la ngan haziq!
ohbukan said…
errr...mamalong, "ular" tu patuk boy ke girl? hehe
adenium said…
itangmanih - haha... skang suka lah suh dia lukis... sbb seronok tengok...

*ayu the sun* - hahh..dapat gak u jumpa dia harituh kan...

ohbukan - alamak aunty mel... lupa plak nak tanya... hahahah
sW33tdARLiNG said…
buatlah buku log tuk dia.. kertas A4 tu binding kan then biar dia lukis kat situ so nanti dah besar dia tgk balik lukisan2 dia, biar dia gelak - teacher art class zulfan yg suruh buat logbook tu
adenium said…
sw33tdarling - baekkk teacher amy... hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam