jom makan : BALOH

makan untuk hidup... jadi.. marilah kita makan... supaya boleh hidup sihat ..ehh tuh pon kalau makan tak berlebihan lah ...
korang suka makanan pantai timur tak... yang nih kira..kalau suak makanan kelantan .... meh lah try sini... dah lama tak menjengah sini sebenarnya... tapi... kalau dah kawanku yang penggemar no 1 nasi kerabu mengajak... terus ON ...
banyak pilihan kat sini... nasi dagang..laksam... alaaaa... nasi goreng ngan lauk pauk lain pon ada....so... dah banyak pilihan gak tuh.... kann..

mee goreng nih pon nampak sedapkan.. hah..dan memang sedap... sajer ambik mee goreng dengan tempe/kentang goreng cili... ehh ..aku dah mula suka makan mee lah skang... hmmmm
laksam... tak sesia.. aku pilih nih untuk breakfast... SEDAP .. laksam nya pon sgt lembut....


lontong pon ada... ok lah.. not bad jugak nih....


nasi kerabu... pilih lah nak makan dengan apa.. daging goreng... ayam masak merah.. ayam percik... hmm banyak lagik lah.... nyum nyum....


nak tau tempat nih kat mana... ini kat DAMANSARA PERDANA... direction? ...ok kalau korang dah sampai ke jalan nak gi damansara perdana.. dah nampak citibank belah kanan.. terus sket lagik kat depan... then.. forst junction.. terus masuk kiri... terus akan nampak restoran BALOH nih belah kiri jugak... sebelah restoren PANAZZ .....


so apa lagik.. gi lah cuba yer... :D




Comments

en_me said…
sodappnyerr.. ehehe
Gina said…
sedapnya, terliur kejap
Ruby Alias said…
penggemar no 1 nasi kerabu reporting ..ada another stall kat sg penchala featured in jjcm last time ..nasi kerabu/laksam n such ..but kena gi awal by 11am on weekends dah closed, makanan dah abis jual katanyer ..
adenium said…
en_me - memang sedap... klu blom cuba... kene cuba.. :D

Gina - bila jauh di sana.. memang terliur.. hehehe

Ruby Alias - hmmm so bila nak mencuba... heheheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan