apalah hidupku tanpa makan...

jom layan gambar makanan lah nak... lama dah tak buat gitu kan.. (ehh yer ker... hahah) ..




pan-grilled (ada ker ..bantai jer nama)...beef ngan brocolli... agak dry... just letak black pepper ngan garam jer... habiss.. so kira ok lah untuk tekak sendirik ..hahah


sate... skang nih... sgt lah suka makan sate... heheheh... no komen lah ye....nih kat sate station punya sate... secocok rm 0.90 ... hishh punya lama tak beli sate (asyik makan yang org beli jer) ... tatau rege sate dah gitu rupanya...


ayam masak cili.. (ikut suka suka aku jer bagi nama...)... blend cili bawang...goreng kejap... masuk ayam.. ngan serai... tunggu sampai ayam masak... wahh senang kan... :P


lontong ... makan masa kat kluang arituh... lama dah kan... nih pon dah balik sungai petani pon.. baru gambar nih kuor... haha


ntah haper haper jer.... nih lah kekdah kalau ada stock dlm peti ais... sambil tgk tivi.. nak jer munchy kan... straberri... chocolate ngan breakfast bar... hahahah...


goreng kangkung.... heheh... nih pon mau tunjuk... ehh aku yang masak tau...


mee kicap a.k.a mee wantan... nih kat RNR tapah... sedapppp


bakar bakar.... hahah... nih adalah salah satu menu dinner masa kat sungai petani... bila ada yang bakar2 nih... semua tertumpu kat sini jer... makanan lain... kurang mendapat sambutan.. ehh ye ke... :P


asparagus goreng bersama udang.... punya tatau nak masak apa... udang tuh adalah frozen prawns yang beli kat supermarket tuh... masa belum masak... sedang2 lah size nya... dah masak nih.. alahaiii...

ok.. itu sahaja .. sekian...







Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam