Macaroons


Hmmm aku pon tatau sejak bila macaroon mula glemer kat tanah melayu nih.... Aku tau macaroon nih pon dari kawan-kawan yang dok luar negara..... Tuh pon setakat tgk... Dan tanya rasa dia camner lah....

Skali.... Hahhhh skang dah ken main glemer macaroon kat mesia nih......hahhaha.... To be frank.... Aku takde lah suka sgt.... Tapi boleh lah layan....

Sebab macaroons nih manis.... Hishh sedangkan kueh akok.... Kuih bakar yang manis tuh pon aku ✗ berapa nk makan....

Aku ada lah rasa macaroons dr beberapa tempat.... Tapi... Aku pilih macaroons dari LeVain (www.levain.com.my) nih lah yang ok... Tetap lah jugak manis kan.....tapi sedap jem dia sedap so bleh lah layan sket kan....

Ada banyak perasa.... Tapi yang chocolate sumer tuh dah sold out.... Mesti sedap tuh.... Macchiatto pon layan.... Owh..... Yang dark green tuh perasa durian... Yang durian tuh rege lain sket....

Kepada peminat macaroon.... Sila lah cuba... :D ...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Cik Wanie Ghani said…
wanie suka mkn macaroon,
ari tue masa trun KL,
sanggup pi carik tue,
hihihihi...

nyum nyum
wida said…
x pernah makan...
bilalah nak smpi trgnu..huhu
adenium said…
Cik Wanie Ghani - owhhh... carik kene di tempat yang bestt.. :D

Wuda - nnt dtg KL .. bleh cuba.. :D

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan