jom makan : Seoul Garden

nak tunggu gi korea lambat sangat kan... jom lah kita gi SEOUL GARDEN... nih kat 1 utama... new wing... kat ground floor yer... kedai nya kecik jer... kadang2 bleh terlepas pandang nak carik...
dah pergi dua tiga minggu lepas kot.. hahah.. tapi dok terperuk dalam draft... dan arinih kene gak update cecepat... sebab nak gi lagik nih.. hahahaha....





hah tuh harganya... kalau untuk lunch buffet tuh... all in dalam RM32 lah... sungguhhhhhhhh murah.... semua bleh makan... sampai kenyang... dan tersangat kenyang... air pon free flow ye... hehehe.....tapi..seriesly.. takleh makan banyak sgt.... kenyangggg....


nih tempat nak masaknya.... bleh grill ... bleh nak buat steamboat.....





sesapa yang takleh tak makan nasi... (kalau perut melayu pon takde hal ..bleh dtg sini) .. ada nasi goreng... udon goreng... ehhh nasi puteh pun adoooo....don worii aaa...


jellly...dan bahan2 nak buat air batu campur... errr... tak pasti lah kat seoul memang ada mende gini... atau dah diadaptasi... hahaha.... sesapa yang dah gi korea.... sila verify...



jerukkkk...buahhh...sayurr.... semua pun adoooo....



bahagian carbo pulak... kalau sesapa on protein diet... takyah lah makan yang nih... :P



hahhh... nih section daging dagingnya.... memacam perasa bleh pilih... ayan dan daging... dan ikan jugakkk..........pening kepala nak pilih mana...???? alaaaaa ambik jer semua... janji makan abis kan... hahahahaha



dah kenyang...???? burppp alhamdulillah... heheheheh....

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.



Comments

Yanti Padli said…
Teringin nak makan situ, tp asik penuh ja kt OU tu..siap batur2 lg..
adenium said…
Yanti Padli - buffet mula kol 11.30 .. kene datang awal .. tak pon buat reservation.. hehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan