jom makan : Levain Boulangerie & Patisserie

Levain Boulangerie & Patisserie ... huhhh berbelit belit lidah nak menyebutnya nih... tapi ..lidah korang mesti tak puas bila dapat rasa pastry tuh... memang tak menyesalll series.... aku cakap kat korang.. hahaha











tengok tempatnya.. macam kediaman lama.. berkonsepkan engslih... alah.. memang area tuh memang cenggitu bentuk bangunannya kan.....







kat luar tuh... da siap2 dia bagik instruction.......







antara cake dan MACAROONS nya... owhh.. masa nih pon dah ada beberapa flavour yang dah habis tau.....






tatau mana nak pilih... rasa macam semua nak... ehhh tapi kene lah pilih mana yang bebetul nak jer.... kang kalau tak sedap kang.. hahh camner...





standard lah kedai roti dan pastri ... memang banyak mende2 nih kan... hahaha... rambang mata nih....
















end up aku pilih.. seafood pizza dan jugak apa-kenama-ntah tuh... (ehh itu berries danish lah rasanya... tapi roti nya coklat.... ) ..yang tuh ..combination of roti (roti coklat) ... ada castard (eehh kastard tuh rasa sangat lain... ) dan bila makan sekali ngan berries tuh rasa besttt... masam manis nya kan... nak lagikkkkkk ... kawan aku ambik cream cheese danish... sedappp katanya....




seafood pizza.... topping nya sangat rich lah korang... aku memang sangat suka... pilihan yang tepat.... dah aku datang tuh time tea kan... so... takde lah order spaghetti bagai... seabb nnt bebila nak makan lagik... hahahaha .... bestnya korang.....

harganya... memang agak lebih sket... tapi sangat berpatutan lah dengan harganya tuh kan... selain tuh ada jugak beli cakenya.... takde dalam gambar lah yer... Beryls Chocolate Truffle dengan apa lagi satu cake tuh..... macaroons pun ado.... hahh kan dah buat entri MACAROONS
arituh....

ok... sesapa yang terliur... atau nak tau dengan lebih lanjut... hahh..sila lah gi sitenya ... di http://www.levain.com.my/ ..kalau nak gi sana terus... nih add nya...

Levain Boulangerie & Patisserie Sdn Bhd.
No. 7, Jalan Delima,
Kuala Lumpur,

Tel:+603 2142 6611

so..cubaaa...jangan tak cubaaaaaa ... :D










Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam