Majalah wanita

Rajin adik aku nih... Masuk ruangan itu ini... Masuk peraduan itu ini... Ada zaim... Lagi lah masuk peraduan untuk zaim plak....

Dok umah sambil berniaga itu ini... Oklah bleh buat banyak aktiviti nih.... Berbaloi gak.... Petronas jer dah berapa dia dapat voucher minyak... Aku yang sama gigih join contest petronas pon ✗ dapat haper

Nih dlm majalah wanita yang sharifah shahira n kids kat cover majalah tuh.... Sok jaeng pon rajin lah beli majalah.... Masuk memacam lam majalah ye jaeng.....

Sekian


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

wida said…
best tu..
dapat petrol free lah yer?
adenium said…
wida - itulah rezeki kan.. :D

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

peribahasa : tiada beban batu digalas

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan