birthday haziq (kat skolah)

minggu nih... kita layan cerita haziq jer lah yer... ok.. meh tengok gambar haziq celebrate birthday ngan kawan2 kelas dia... memula ..ken main taknak celebrate kat skul.... puas umi dia pujuk... rupanya... dia kata kalau kat skul tak dapat hadiah..hahahahaha..... bagusss baguss....
tapi bila umi haziq kata... kat umah pun umi buat... baru lah tak sabar nak celebrate kat skul...

kat skul... any celebration hanya boleh buat on wednesday... kebetulan pulak 4 mei tahun nih... jatuh pada hari rabu... memang betul2 buat pada harilahir haziq lah.... cake pon.. dah last minit... ambik jer lah cake mana yang ada.... beli kat pistachio... tatau lah cake apa... nampak gambar masa ..macam lapis-lapis cakenya... kalau ikut haziq... nak cake BEN-10 lah kan....











umi beriya nak buat ceebration gak kat skul... sebab masa kindie nih lah bleh buat celebration kat skul... kenangan.... insya allah... panjang umur... murah rezki... tahun depan bleh buat lagik....


Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan