birthday haziq (kat umah)

birthday party lagi... hmmm... kali nih kat rumah plak... kat umah dua kali lah sebenarnya... masa yang buat kat skul... kat umah buat jugak... tapi makan sate jer.... gambar nan hadooo... sebab haziq nak cake BEN-10... mamalong order lah cake nih... tuh gambar haziq jadik BEN-10... tengok bebetul... hahahaha ...cake aku order kat sini (http://chocolatevanilla-jasmeen.blogspot.com/) ..bleh cuba...cake vanilla... lps tuh ada blueberry jem kat tetengah... bestt.... habis licin cake tuh...
masa memula majlis... kawan2 haziq kat rumah tuh lah yang datang memeriahkan... bebudak lah yang seronok kan... memang selalu kat kawasan umah haziq nih buat birthday party... dah tu... bebudak ramai... kang birthday org nih... pastu orang tuh.... bila haziq dah besar nih...senang.. kalau ada birthday party kawan2 dia kat umah nih... dia gi sendiri jer...















biasanya... kalau buat birthday haziq... mamalong memang akan incharge bab makanan... tahun lepas mamalong masak sendirik... tahun nih... separuh jer mamalong buat... nasi lemak order... mamalong hanya...goreng ayam... goreng nugget ... fries..wedges... buat sambal sardin... buat coleslaw... hah...itu jer... ehhh.. yelah... tuh jer kot..







time bukak hadiah lah paling suka kan... memacam hadiah dapat.... duit...hot wheeler... mini baseball game... baju seluar... stationaries lah yang banyak nya... beg skolah... hmm apa lagi... hah... white board... hahh..ini lah yang haziq sgt suka.. ken main main menulis... orang kan dah skul...hahhh.. nih lah yang haziq suka buat birthday party kat rumah hehehehe muka sengeh jer manjang....
















hah tengok lah tuh... muka sungguh gembira.... birthday kali nih.. maklang...paklang ngan jaeng takleh datang... achik jer datang import dr kampung....



Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

peribahasa : tiada beban batu digalas

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan