lamanya tak jumpa

harituh.... 15 februari.... gang2 matriks aku ada buat perjumpaan... ala-ala.... jom-jumpa-sesapa-yang-ada... ye lah... kalau nak kumpulsemua... hmmm ntah tahun bilalah kan nak jumpa... most of them meamnga sgt lamaaaaaaaaaaaa dah aku tak jumpa.... seronoknyaaaa...
memula nak jumpa kat bora ombak.... tapi aku rasa macam menarik kalau one of us.... host the gathering.... then buat potluck... so... dorang ok jer ngan idea aku..... so .... jd lah... buat kat mah kawan aku kat cheras....
aku matrik setahun jer... lepas tuh terus gi UNI.... so... takde join most of them kat 2nd year matriks.... so.. ada yang memang aku tak pernah jumpa since then.... hmmm lama kan.....so... dah jumpa nih... sempat lah 'exchage notes' .... hahaha... catching up mana yang sempat lah kan....

the menu masa awal2... ada mi kari... keropok lekor.... popia.... carrot cuppies.... dan later2 ... sampai lagik... chocolates cake... caramel... satay... etc lah......
mee kari by tuan umah... wow... mavelles... ehh tau takkk aku yang dolu tak suka mi kari dah start suka mi kari... hahaha.... hishhh... macamana nak kurus... hahahah.....

the carrot cuppies again... sempena birthday kawan aku... walaupon... birthday nya bukan lah pada harituh... hahahah....

actually... kitorang memang dah ada closed page kat FB...lately... so... dapat lah memasing keep in touch secara virtual.... update cerita2 terkini... mengimbas kenangan lalu pon sudah pasti kan... so.. memang later... akan ada lagik lah... get togather cenggini..... seronokkk jumpa kawan lama....

so...memang FB nih..menjumpakan aku dengan ramai kwan lama lah..... :D




Comments

atty's said…
sedapnya kek..sedapnya mee kari..

itulah kebaikan fb kan ..leh keep % touch ngn kawan2 lama..
adenium said…
atty's - kakty cake tuh bleh order ngan mamachaks .. mee kari tak dapet lah nak den nak nolong... :(

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan