hari minggu yang lepas

wahhh sudah monday kan... isnin nih... hmmm memang asyik nak lemau ejr kan.. haha..kita yang lemau... isnin tetap gak gitu.... mau taknya... dah dua hari tak keje... hehehe....



ujung minggu memang banayk aktiviti aku... manjang aktiviti makan... satu majlis tunang... satu majlis kawin... al kesah... ada satu tak dapat gi...



sabtu pagi... macam biasa lah... aku mesti lah gi brisk walking ke hapa ker.. beraktiviti fizikal lah... hmmm skalik.. pagi satu tuh... kawan aku kata... main badminton lah... hmmm ok gak... hahah.. dalam dah tak pegang raket kan.... huishhh cepat nya penat dan peluh... hahahaha... baru ku tahu..... lps senam... kene makan... so kitorang singgah kat satu kopitiam... nnt later cerita.....



tghari... zass,... ngan kawan2 ke seremban... yanokk tunang... sampai seremban ujan lak dah... tapi sampai umah yanok.. ujan dah berenti... citer yanok tunang pon later eyr... hahahaha.....



ahad... ada lah majlis kawin plak kat putrajaya... dan pagi tuh...ingat nak join kawan aku panjat bukit... skalik koranggggg penangan badminton... abis sakit kaki tangan... :( .. dan badan lemah dan suhu pon mula lah tak stabil... sms jer kaan aku kata takleh join lah panjat bukit...hmmm.. apa lagik... dengan majlis kawin pon tak gi lah....



seharian lemau kat umah... petang nya,... gagah gak nak ambik angin petang.....bagik sihat sket... huhhh dah takleh nak beraktiviti fizikal.. ujan lebattttt selebat lebatnyaaaa... hmmm end up dapat panggilan ada kawan yang teringin nak makan macaroons... nak gi mana erk.. alamak... lupa nama tempat tuh.... tapi nampak cam best jer lah kan... malang disitu... tempat tuh tutup kol 8pm.... hahaha... we're there 8++pm.. hehe... ubah lah arah tujuan ke TAJINE... menarik lah food dia... entri later yer....



hahh... sungguh penuh aktivitinya.... dan harinih... tetiba kene kerja kan... tetiba katanya... hahahaha.... ok lah.. selmat kerja.. selamat kerja... :D

Comments

Liza said…
sid, liza pegi Intan 17hb nie, ada kat opis tak?
adenium said…
liza - adaaaa... nnt roger yer.. bleh lunch ke... :D

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan