jom makan: jom lah makannnn

alamakkk... dah berkurun nih... entri nih dalam draft.... tak basi kan... sebab makanan nya dah abis dimakan.. kalau ada lagik makanan tuh... hmm memang lah basi entri ku ini.. :P

owh ya... memula skalik... sori... aku lupa nama kedai tempat aku makan nih.... lokasi... kat PLAZA DAMAS .... hmmm bertentangan ..depan dengan UNCLE DON punya kedai tuh... hah kedai tuh lah... sesapa yang baca nih... kalau tau.. kasik tau nama ye... nnt aku update... thanks....

kat sini.. kalau korang datang lunch pun ada set2 yang sungguh berbaloi dengan harganya....
haritu.. kitorang order satu makanan sorang... belasah sama-sama... rose punya spaghetti olio... yummy... olio nih nampak mudah kot nak buat.. tapi belom cuba belum tahu....tapi olio nih... sgt nice....
alamak-aku-lupa-nama-piza nih plak... sungguh maveless.. sebab cheese nya tuh best... personal size.. tapi bleh makan untuk dua orang... sebab dah tentu ada lagik yang nak diorder kan...
wahhhh dessert nih sungguh tak boleh blah... chocolatenya yang melted... tambah plak dengan vanila ice cream tuh... dan ada crumb jugak....huhhhh memang cair dimulut lah.... hahaha.. series... sila order dessert ini... pasti tak menyesalllllllll
my home made burger... patty nya sungguh lembut dan rasa herbnya,....sudah pasti lah.. tak sama dengan ready made burger... cuma aku akan lebih suka kalau patty tuh garing sket... tapi yang nih... agak juicy dagingnya... dah kata pon selalu makan ready made patty kan... hahaha...
well..meamng makanan kat sini... simply tasty lah... tak rugi cuba... mesti ada yang berkenan kat tekak semua... :D


Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam