nak share ticket untuk madagascar dengan u all

kengkawan... walaupun i dah dapat tiket tuh... i nak share ngan sesapa yang berminat nak gi tengok jugak....so sesapa yang singgah kat sini... bleh lah jadik salah sorang darinya....today is my turn...kenapa aku nak share sgt tiket.... sebab aku nih bermurah hati.... dan aku dapat lagik satu email dr alompakagogo
...ringkas jer.... macamnih..." The best part u won the 10 tickets mayang :) !" terkejut giller aku... dan macam tak percaya sgt tau.....so aku nak lah share ngan korang beberapa lagik tiket.....

aku dah offer gak kat kengkawan.... tapi ada yang tak dapat nak g date tuh... so esok aku bgtau lah baper lagik yang tinggal.....
macam mana nak bagik..aku bukan kenal sesapa.... so tadik... dok diskas ngan ayu nak kene bagik soklan lah kat korang...heeheh... jawapan ada lam blog nih... so nanti esok aku bagik lah bilangan tiket yang ada .... dan soklannya... tak byk dah tiket tuh... kalau satu pun tetap akan ku beri kat korang.....tunggu yer.... :-)

Comments

* ayu * said…
ayu x leh masuk kan..
sbb ayu dh tau soklan nya!

hahahahaha
(gelak evil d situ!)
adenium said…
shhhyyyyy.....heheheeh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan