mc Delivery

pernah order McD ngan delivery ke... aku tak penah.. semalam...kitorang dok berkemas kat umah baru my sis... tengok2 dah kol 2 lebih... sebab takde car... ada motor jer ...so susah sket nak gerak... my sis yang bleh merempit tuh... tak sihat plak... so kitorang decide order jer lah...
kalau tengok ...order yang kitorang buat...kol 2.31pm.... so dorang kata..dalam 45 ke sejam lah.... bila dah sejam lebih... tak sampai gak... kitorang kol... nak pendekkan cerita... dah lepas asar baru sampai... kalau tgk dlm list yang kitorang order... yang sampai hanya lah.... fries... bubur anda chicken mcdeluxe...
budak yang hantar tuh pun satu hal.... tak sempat kitorang nak tanya apa2... terus cakap.., ini ada silap...kejap lagik kami hantar lagik... dan terus blah...ok lah... dah lebih setengah jam... tak gak sampai... bila kol... biasalah kat call center... standard jer lah kan... soalan dan jawapan...tatau lah berapa banyak kali koll... dah bill tepon satu hal... last skalik... dah dekat nak kol 7 malam... my sis kol... cakap.... tak payah lah kalau dah takde macam nih... duit takde lah kesah sgt... bukan banyak sangat... tapi kitorang akan buat aduan lah pasal service mc delivery nih... ye lah... kitorang dengan ada budak kecik lagik masa tuh (jiq pun order gak....)... kalau ada car.. atau aku bleh bawak motor tuh.... aku dah g jer mcD terdekat tuh.....
beberpa minit lepas tuh baru lah sampai apa yang kitorang nak... nasib baik budak yang datang hantar kali nih ok... cek apa yang ada ..yang takde....
ntah lah....aku tak pernah lah plak experience bende macam nih.... any komen..??
pernah order McD ngan delivery ke... aku tak penah.. semalam...kitorang dok


Comments

Harry said…
Sy pernah buat order guna piza delivery, lewat satu jam sepatutnya dapat piza free, tapi banyak alasan pihak piza free, kat malaysia ne susah nak dapat servis mcm tu, nanti kite yg terkena balik..
sabrinaabubakar said…
biasalah..kalau nak buat kompelin go directly to their HQ lagi senang..kalu kompelin kat McD ciput nih diaorg cakap lebey jer..mari kita bekheng McD reramai..huhuhu

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam