M.A.D.A.G.A.S.CA.R escape 2 africa

kengkawan... sesapa yang dah tgk previous episode untuk madagascar ni... dont miss this episode..

normally i posted or commented the movie i watched.. tapi kali nih buat promotion awal sket lah... sebabnya.. nak menang tiket free... dapat 2 keping pun dah cukup bagus... ada lah jadik mangsa kene teman aku nnt... kalau aku dapat 10... hehe.. ada lah jugak yang akan dapat free...so doa lah bagik aku antara orang yang dipilih oleh kak red ...
sesapa pun bleh masuk contest nih... just visit blog kak red ... dapatkan soklan dari situ....
nak menjawab soklan :
soklan no.1 dan no.2 : kak red bleh judge kat sini
soklan no.3 :
~ Alex is a lion.
~ i should be getting the free tickets because i luv animated movie and dun wanna miss this episode.
semoga berjaya untuk diriku…hehehehe
p/s: untuk lebih senang nampak... blog kak red ialah http://redmummy.com :-)

Comments

w√©nkt said…
semua magadascar 2 skrg ya!
knp ya
adenium said…
cuz... it's an animated movie not to be missed ..:-)
PakciQue said…
Gud Lux...

Kalau menang..mintak sekeping...leh? ahakz..

Pakcique.TK - Madagascar 2
adenium said…
thanks pakchique...
nak tgk gak ker... bleh... hehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam