jawapannya....

dear all......

i dah email pemenang tiket preview madagascar.... dorang sumer dah dapat email masing-masing...yang tak dapat... boleh cuba lagik lain kali ye.... jangan putus asa.... teruskan singgah kat blog i nih ye.....

okey... i just nak share jawapan nya...
soalan 1: Amir Haziq (satu jer jawapan nih) ...ealzam eusof tuh nama anak kawan baik i tau.... haikal pulak ialah anak buah i... sayang jugak ... tapi kesayangan ... jawapannya ialah Amir Haziq...

soalan 2: yang nih banyak jawapannya...pilih jer mana-mana yang suka.... kalau sesapa yang happen to drop by kat my webshots, friendster, facebook... dapat tau lah sumer... tapi kalau belek blog nih jer pun... dah boleh jawap... lebih dari dua kot.... jawapannya ialah... thailand, laos, indonesia, germany, holland(neitherland), switzealand, belgium dan singapore.... kalau kat blog nih jer, tak jumpa kot yang thailand and laos tuh.... suprisingly ada jugak yang bagik jawapan tu....

soalan 3: yang nih..saja jer...korang tulis lah apa saja.... tapi mostly yang ditulis sangat menarik... yang siap dengan essei pun ada tau... :-)

anyway thanks kepada semua yang dah menyertai.... congrates kepada yang berjaya....teruskan singgah di blog i nih ye...

sorri i tak annouce sesiapa yang dapat... untuk menjaga hati pembaca blog i yang tak dapat... i dah inform memasing kat email....



Comments

Harry said…
Tahniah sbb dapat wujudkan contest ne..
Anonymous said…
re: aku tutup kejap je (or lama tak tau le). juz dont feel like writing or posting anything. i'll continue bebila.

ubi
Mya said…
hai mayang, jumpa nanti kat MV yerh! :)
* ayu * said…
yay! congrats pada yg menang...
:)


c u kat MV!
Anonymous said…
Hi Mayang..i terjah blog u..

Ranny
adenium said…
thanks ranny.... keep on terjah ye... :-)...u swak kat ner erk...?
adenium said…
thanks ranny.... keep on terjah ye... :-)...u swak kat ner erk...?
Anonymous said…
hi....swak kat kuching...tapi keje kat miri...mai lah sini ye..nie, bila nak share tips diet nie :)

Ranny
adenium said…
ranny... i selalu gak g kuching.... kalau nak tips diet... email me.... nanti gtau... :-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan