penantian...... menyiksakan....



(gambar dari google)



kata orang... PENANTIAN ITU SATU PENYIKSAAN... ye memang betul... kalau kita menanti sesuatu... huhhh rasa lamanya masa berlalu.... jarum jam macam tak bergerak jer rasanya.... dah tuh.. kadang2 .. tak tentu arah dibuatnya.... tension... moody semua pon ada kadang2 tau.... hishhh series aku tak suka hidup dalam keadaan macam tuh kan....



suka ke.. tak suka ker.. apa nak buat... kene jugak lah hadapi kan... dah tuh.. kalau dah memang kene tunggu... nak buat macamana... adoiii... kalau boleh nak putar jer jarum jam tuh.... hahaha....



aku skang nih... ada dua penantian... satu .. yang pasti.. satu yang tak pasti.....



menanti yang pasti pon seksa tau... tunggu... tunggu...dan tunggu... bila lah nak settle nih... hishhh.. walaupon dah pasti akan dapat... tapi tetap gak kene tunggu...tak sukanya..tak sukanya... :(



dan satu lagik... penantian yang tak pasti.... hmm nih lagik rimas.. risau... tension ...semua ada lah... dah lah kene tunggu... tapi diakhir penantian tuh... belum tahu gembira atau tidaknya kan.... hmmmm.. yang nih lagik tak best dari yang pasti tuh lah.. heheheh....



hmm apapun... semoga penantian aku semuanya berakhir dengan kegembiraan lah harapnya kan.. :D













Comments

*ayu the sun* said…
amin.. insyaAllah babe..
ohbukan said…
aminnn juga kak..for wahtever lah yang akak nantikan, semoga penantian berbaloi-baloi...
adenium said…
*ayu the sun* - insya allah... aminnn..

ohbukan - amin.. :D

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

peribahasa : tiada beban batu digalas

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan