Dutchlady Boy

Hmmmm tokei dutchlady sila taja budak nih susu dutchlady....
Susunya.. Memang lah dutchlady honey 456 ..kengkadang bleh lah jugak coklat..
Susu kotak tuh.. Memang susu coklat dutchlady lah... kalau beli yang kid ada gambar giraffe... Orang lain dah tak bleh minum katanya... Sebab nanti tinggi...
Kengkadang beli jer yang 1litter tuh... Beli dua tiga kotak.. Seminggu jer lah plg lama tahan...
So skang..kalau pergi beli barang... Memang susu kotak dutchlady coklat tak pernah tinggal lah.... Baik kid size... School..atau kotak besar kata haziq...
Tapi baru nih size satu liter out of stock.... Ambik jer lah yg cap lain... Dia tengok semacam jer...
Bila bagi dia taknak... Bleh plak cakap ....'Haziq nak dutchlady jer' ... Habis camner... Bagi rasa sket jer..taknak....' Yang dutchlady lagi sedap... ' ... Puas lah nak habis kan... Seb baik stok susu dutclady coklat size kid dan school ada.....
Haziq .... Haziq.....


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Ayu Zuraida said…
mama pon suka susu dutchlady coklat..zaim pon minum dutchlady rumusan baby(langkah 2)..
itangmanih said…
sy pun suka beli dutch lady...semlm terjumpa yg perisa jagung tuh...terus angkut 3 pack yg kids...sy yg minum...haha...anak2 > suka strawberry
adenium said…
ayu zuraida - yo lah

itangmanih - best ker yang rasa jagung tuh ... nak try lah jugak...
Anonymous said…
umi suke strawbery n coklat...
adenium said…
anonympus - yo lah..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

peribahasa : tiada beban batu digalas

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan