Weekend food

Weekend yang penih dengan makan-makan. jom lah menjamu mata :p


dessert at sambal hijau, sg penchala. aku makan susm-sum tuh jer, sebab aku kurang suka pulut durian tuh. konon lah kan taknak makan. so just opt for dessert kononnya.


pilihan lauk yang sangattttttttttttt banyak memang tak menahan. so ambik jugak lauk nih share ngan my fren yang konon diet jugak lah kan :P


baklava. tapi yang nih macam kurang sedap lah. tak rangup macam makan kat saba.


ikea ice cream ...nyummmm nyummmm



YTF dan stuffed chee cheong fun @ uptown damansara


klcc just nak beli garrett, dah tuh minum jer .. dan balik .. kerja giller


cheesy turkey pretzel and cinnamon ... besttt


dinner at ikan bakar bellamy, bandar sri permaisuri


fish castle for lunch..

ok... dah .. back to normal routine *INSAP*





Comments

Bidadari said…
Ini boleh kenyang seminggu... hahaha gambar tu memang menaikan selera..
adenium said…
Bidadari - lps tuh terus insappp.. :P
zOe said…
awat aku baca your posting about food ..bawah tuh sure ada tagline ..INSAP ..haha ..so tak nak kawan ngan i lah ni ..yerlah asyik "menyesatkan" diet orang jer :p
adenium said…
zoe - mana bleh tak kanwan... tapi setiap kali dah melantak.. kenelah balik ke pangkal jalan... :p

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam