haziq owh haziq












owh.. macamana nak cerita nih. sebab banyak gambar dalam camera lain. aku hanya ambik video. ok kalau ada masa aku kasi letak video kat sini. experience pertama gi concert kindy. ye lah haziq baru start skolah tahun nih. sangat seronok. haziq dancing untuk lagu ' berpacaran' . masa kat rumah langsung sia taknak tunjuk. cuma a nite before the performance jer dia tunjuk to the parents. 'sebab haziq dah minum air coklat. sel2 otak haziq dah bersambung. haziq dah ingat nak dancing macam mana' ... ok memang haziq selalu banyak alasan



skang asyik lah tengok video haziq tuh, mamalong gelak sorang2. tengok video haziq ambik 'ijazah' pon bleh buat gelak. adoi lah haziq2. so, tahun depan ada satu lagik yang bleh di tengok insya allah.



ok sekian. :D





Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam