banana crumble- SR


Secret Recipe ada banana crumble tau. aku tak prnah tau plak. kalau apple crumble i tak makan kecuali dah takde apa nak makan. i kan org kampung mana reti makan apple sumer nih kan :p .dengan perut yang dah sentak after had lunch kat SR, tapi dah ternampak banana crumble nih, tak teragak2 lah packed.


masa on the way balik tuh, dok bayangkan sedapnya kalau makan ngan vanilla ice cream. itu hanya lah imaginasi sahaja. sampai ofis tak menyempat nak makan jugak. tapi rasanya tidak lah memenuhi ekspetasi aku. biasa-biasa sajer.


ok, marilah google macamana nak buat banana crumble nih. so buat sendirik jer lah. #eh tapi bila tuh jangan lah tanya. hehe.


Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam