Saya suka durian


haziq memang suka durian. memang selalu mintak abah dia belikan durian. sampai ada skali tuh. betting bola ngan abah dia, "kalau abah kalah, abah belanja durian ye" .


nih episod aku gi carik durian sampai ke jelebu. tapi saja lah tak bagtau haziq. umi dia dah pesan awal2,jangan bagitau dia. kalau tak, maunya dia memg nak ikut lah kan. suka lah dia dengan surprise nih.hehe


suh posing dengan durian sgt senang. marah umi dia. nampak sgt haziq tamak. memang tamak pon kan jiq.


#eh korang, aku rasa, sket masa lagi aku tak makan dah kot durian. dulu, aku suka gak makan cempedak. skang cempedak goreng tuh memang tak makan dah. cempedak tak goreng dah lama tak jumpa.


dari jelebu ke kl dok dalam kereta berbau durian. padahal dah masukkan siap2 dalam tupperware. sampai kl bila aku drive balik kerumah.(tadik guna kereta kawan aku). aku masih gak terbau durian. sampai siap bukak cermin lagik. psyco sungguh rasa. serious!!! balik rumah cuba lah nak makan lagik. dua ulas jer kot. then aku dah terbau durian satu rumah. pening giller. terus aku tertido dengan bau durian yang satu rumah tuh. serious aku tatau lah psyco ke betul nih. tapi memang mabuk durian. haiii jangan lah hilang nikmat durian pulak lepas nih :(.



Comments

pinky said…
hahahhaa....durian best...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam