Jom makan: uptown hawker

my makan-makan story will never ending. makan untuk hidup kan. selagi hidup selagi itu lah makan. nih aktiviti few weeks dulu dah. lepas 'badai semalam' terus ke UPTOWN nak makan YTF & the best teluk intan cheecheong fun. malang nya tutup. so there we go...




apple asam boi.gelas besar. air nih memang never fail! tapi harituh rasa sangat manis pulak.



my fren opt for this fried kuetiaw. aku pon tumpang merasa. mode diet kan.



kawan aku jugak order nih. sedap. tapi lately aku mana makan pedas. so takdelah aku melahap.



korang tengok lah, kalau aku nak makan sikit pon, tapi kawan aku order banyak, macamana aku tak gemuk. there's always a reason kannn! satey nih tak sedap.



this is mine. mihun goreng next to YTF stall. sangat best. :D

ok sekian. *INSAP untuk kesekian kalinya*





Comments

Ayu Zuraida said…
arghhh..u telah menteliurkan i..
adenium said…
Ayu Zuraida - yang nih bleh lah ai belanja. mai lah dtg kl
zOe said…
aiyoo kawan u tu kan mmg pelahap yg amat ..ai sebagai kawan u malulah juga kan on behalf ..lobaa ish ish
adenium said…
zoe - hahaha... kannnn.. tapi ok apa...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam