Popcorn




popcorn yang best. dulu aku memang suka popcorn. skang dah tak makan sgt, that small size pon aku tak leh abiskan dah.


haziq sgt suka popcorn nih. aku beli caramel crisp with maccadamia. best! haziq ask for more. haha. tapi nak yang besar katanya. whoopps.


sesekali bleh lah kot beli garrett nih. kalau tak hazab lah kan. harga sangat mahal. tapi sebab sedap, bleh lah sesekali tuh buat2 pejam mata jer beli.


candylicious dah nak bukak kat 1 utama. nanti garrett ada jual kat 1 utama kot. senang sikit nak beli. tak payah ke KLCC.


sekian.



Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan