Nakallllllll

last friday nite, skul haziq dapat best award untuk apa ntah. aku really lupa. haha. banyak jugak sekolah yang participate, tapi TKC menang. so malam tuh adalah macam acara untuk giving award ceremony. the kids pon datang untuk receive dorang punya token of appreciation. the six year-old kids aa buat performance. suprisingly, haziq yang selama nih kat rumah, kalau kitorang mintak buat itu ini which is dancing or anything yang dia belajar kat skul, punya lah dengan excuse yang haziq tak ingat lah etc. so kitorang nih ckap, apa lah haziq buat kat skul kan. kalau balik ada then cakap ada kawan pukul or gaduh pon kitorang risau. kot lah dia passive kan, kang kene buli lah plak.
tapi malam tuh, fuhh. he showed a true colours of him. sangat lah active berlari sana sini atas stage. dengan melasak bagai. oh my, kitorang plak dah segan. sebab masa concert hari tuh, kitorang sgt bersyukur, since dia tak lah hyper. tapi malam tu, the hyper boy wasnt in. so he took over.
dah lah tuh, rupanya, semua performance yang masa concert harituh pon dia bleh buat. so haziq dan a few kids yang dok sebok kat belakang semua boleh dance rupanya.haha.

itu lah hasil kerja skul haziq. the effort from the teachers n kids.


macam stage tuh dia punya dah hah.


nak suh bergambar ngan pingu


haippp, kacau awek ker.


akhirnya jumpa jugak satu yang haziq kaler. oppss, tuh bukan my kid haziq. hehe
so, malam tuh kitorang a bit terkejut lah kan dengan haziq yang sgt hyper. knowing him, kang hyper kalau kat umah jer. ngan orang kan pemalu sket. owh rupanya kat skul tak gitu lah ye. :D




Comments

BaiDuRi said…
tu no ic Haziq ker? (kat gambo sotong tu)..bkn lahir thn 2006 ke?
adenium said…
baiduri - haah bukan dia punya mykid no - haziq sebaya mimi.. :D

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

peribahasa : tiada beban batu digalas

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan