secara tidak rasminya...

hallu.... salam isnin everyone...biasalah... lepas ahad mesti akan ada isnin kan... so... ceria-ceriakan lah diri kita nih... hehehhe....

owh ya... sebenarnya.. skang.. secara tidak rasminya... aku dah pon jadik student balik... dah berjaya dapat scholarship.. untuk tahun 2012.... dan dah mula discussion dengan supervisor pon... buat permulaan.. dan secara tidak rasmi nih... dua minggu sekali lah aku akan gi Uni... kenapa tidak rasmi..? owhhh ..sebab aku belom register uni lagik... dah tuh... scholarship untuk 2012 kan... so.. insya allah... bulan march nih... bleh lah enroll uni....

skang dok buat online preparation course... hehehe... banyaknya nak kene tau... #eh baru tau ke... apapun.... dah itu yang aku nak kan...so berusaha jer lah kan... semoga allah mempermudahkan semuanya....

esok bermula lah kursus persediaan..selama 6 minggu... fuhhhh.... dah terbayang hazabnya... biasalah.. ada assignment... group discussion... group assignment... exam... dah lama tak buat mende cenggitu.. tuh yang terasa azab... nih baru yang persediaan kan... yang sebanarnya nanti... hmmmm...

actually... sejak dari dapat surat tawaran arituh.. aku dah start cuak... cuak lah weii... tak pernah dengar lagik orang kata PhD nih senang... PhD beli tatau lah kan... hahahah... ada gak erk orang cenggitu... welll dah ini jalan yang aku pilih.... aku kene lah kuatkan jugak ....

#eh ... baru ingat... task yang prof bagik pon aku tak sentuh lagik nih... minggu depan discussion ngan prof... bukan malas sebenarnya... tapi takde idea... hehehe... ok lah... nak tengok task minggu lepas dulu.... wish me luck ye korang ... :D


Comments

Lyn Yusoff said…
wish u all the best :)
adenium said…
Lyn Yusoff - thanks lyn.. :)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan