Pisang

Banana pie! Suka lah. *apple pie tak suka. Hehe* dok ikut kawan gi drive tru mcD ternampak ada banana pie, dah kenyang pon tetap beli hehe.

Aku memang suka lah mende yang berasaskan pisang nih, kek pisang, lempeng pisang, cekodok pisang, kalau pisang itself tak payah cakap lah. #eh, tapi pisang emas tak suka sgt sebb kecik kot, so kene makan banyak, leceh kan.

Ok, tuh jer nak cakap. *teringat kat banana choc chips muffin kat kedai kopi tuh lah*
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

hazlina azmi said…
hihihi!!sbb pisang emas tu kecil maka kita kena mkn byk2 la dear...:)

..blogwalking,jemputa datang blog saya dan kita bertukar2 link

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/
adenium said…
Hazlina azmi - Hai ...thanks for dropby .... salam kenal jugak :)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Temuduga: Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

peribahasa : tiada beban batu digalas