Catatan Perjalanan : Ho Chi Minh - Makan

Cerita basi lagik. seriously aku pon dah lupa apa nak cerita nih. adoii. tuh lah bizi sangat kan. tujuan sebenar buat entry-entry macam nih adalah untuk rujukan, dah tuh, kalau macam nih memang defeat the purpose lah kan. hmm
 
 
one thing aku skang nih suka gi jenjalan negara macam nih pakai agent, ambik muslim package nih sebab nih lah. makan memang heaven. trip nih murah je. makanan halal memang senang dapat lah kat sekitar city tuh. cuma agak pricey jugak lah bagik aku. nasi goreng dengan kopi dah lebih rm10. tapi nih dengan package ko boleh makan mewah. hehe.








nih kira sessi gambar menceritakan segalanya lah kan. hahaha. maafkan lah aku wahai korang semua. tak ingat dah nak cerita apa. yang aku ingat. aku memang tak komplen lah pasal makan nih. sebab ok jer tekak nih menerima.
 
yang best jugak, dorang nih pandai cakap melayu. selain minum air kelapa, kalau dok kat restoren yang ada air tebu, aku sgt suka air tebunya. ntah , rasa lain macam sket lah. dia da perah limau sket kot. tapi sgt best.
 
hmm ok lah cenggitu jer lahkesah nya ya. nnt trip lain aku cerita macam biasa lagik ye. hehe. bila nya nak ada trip lain tatau lah. 

Comments

attyfir said…
salam sid..
kty yg kelaparan ni ..jdk lapar ..tengok semua food yg sedap2..sid post kt blog.
adenium said…
This comment has been removed by the author.
adenium said…
attyfir - hai kakty..
tapi memang sedap makanan kat sana.... hehe... nnt kene gi rasa ye... :)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

peribahasa : tiada beban batu digalas